Stiri si noutati

Sistemul de navigatie rutiera iGO a fost lansat miercuri, in Romania, urmand sa fie disponibil in doua variante incepind din luna decembrie, costul complet al unui echipament urmand sa fie de circa 24 de milioane de lei plus TVA.
Primul dintre acestea, sistemul portabil iGO, este compus din trei elemente care permit localizarea rapida pe harta, identificand orice punct de pe harta Romaniei. Aplicatia iGO portabila cuprinde harta Romaniei la scara de 1:10 si detaliata in amanunt pana la nivel de adresa si numar.
A doua componenta a sistemului mobil iGo este PDA-ul (Personal Digital Assistant) cu receptor GPS (Global Positioning System) incorporat, dotat cu o sensibilitate ridicata la receptia semnalului.
Cea de-a doua noutate propusa de iGO pe piata romaneasca este sistemul de navigatie pentru limuzine, denumit generic Nav n GO. Acesta contine pe langa aplicatia iGO cu harta rutiera si un dispozitiv cu telecomanda si receptor GPS extern.
Harta Romaniei are implementata semnele de circulatie si limita de viteza legala pentru fiecare din drumurile afisate. Serviciul ofera indicatii vizuale de ghidare (previzualizarea optima a manevrelor pentru a putea fi observate dintr-o singura privire, transfocarea inteligenta a hartii la apropierea de intersectii pentru vizualizarea optima a manevrei).
In Romania, sistemele oferite de iGO acopera in detaliu opt regiuni (cele mai mari sunt Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Suceava, Constanta). In plus, cuprinde si peste 12.000 de puncte de interes din tara, printre care benzinarii, puncte service, bancomate, hoteluri, restaurante. In Europa de Vest, iGO acopera majoritatea tarilor, fiind deja consacrat in Uniunea Europeana. In Romania, unicul distribuitor al sistemului de navigatie este GPS&More H.C. SRL.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *