Stiri si noutati

11 milioane de euro – profitul brut estimat la Posta Rom?na in 2005

Compania Nationala Posta Romana (CNPR) estimeaza pemtru 2005 obtinerea unui profit brut de aproximativ 11 milioane de euro, la o cifra de afaceri de peste 300 de milioane de euro, a declarat pentru Rompres presedintele director general al Postei Romane, Dan Mihai Toader.
"Pentru 2006 estimam o crestere a cifrei de afaceri cu cel putin 50 la suta fata de 2005, iar acest lucru va fi posibil tinand cont de investitiile semnificative realizate in acest an in infrastructura", a spus Toader. Investitiile din 2005, cifrate la 11 milioane de euro, au facut din Posta Romana un client extrem de atractiv pentru banci, ceea ce va permite companiei sa lanseze in 2006 numeroase servicii de distrubutie si retail, a adaugat presedintele CNPR
Posta Romana detine cea mai extinsa retea de retail din tara, peste 7.100 de oficii postale, extinderea serviciilor de intermediere a operatiunilor bancare pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice prin intermediul acestor oficii postale din intreaga tara fiind un important obiectiv pentru 2006.
"Volumul tranzactiilor derulate lunar prin oficiile Postei Romane este semnificativ, ridicandu-se la peste 500 milioane de euro", a precizat directorul general al Postei Romane.
Posta Romana are in prezent cea mai extinsa retea VPN (Virtual Private Network) din Romania, in jur de 550 de locatii din cele 1.100 de oficii informatizate. VPN este o conexiune privata intre doua sau mai multe retele sau calculatoare care trimit date protejate printr-o retea publica de date sau prin Internet. Folosind VPN, se poate crea o conexiune sigura intre retelele unor sedii diferite ale unei organizatii, iar utilizatorii mobili pot accesa informatiile din reteaua companiei intr-un mod sigur.
Cu circa 34.000 de angajati, Posta Romana deserveste o populatie de 21,6 milioane, cele peste 300 milioane de trimiteri anuale ale CNPR ajungand la 7,5 milioane de adrese.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *