Stiri si noutati

Allianz ?iriac Asigurari a lansat planurile de asigurari private de sanatate

Allianz ?iriac Asigurari a intrat pe piata asigurarilor de sanatate, incepand cu 18 octombrie, cu trei planuri de baza, respectiv Standard, Optim si Extra, acestea fiind diferentiate in functie de acoperirile oferite si de structura furnizorilor de servicii medicale la care clientii pot apela, informeaza un comunicat de presa al companiei.
Planurile sunt oferite de companie "in primul rand ca reactie la cererea venita din partea clientilor. In al doilea rand, pentru ca am reusit sa gasim parteneri de calitate in randul furnizorilor de servicii medicale. In sfarsit, pentru ca urmarim sa fim printre operatorii care vor reusi sa contureze un segment de piata cu un potential ridicat", a aratat directorul general al Allianz-?iriac Asigurari, Cristian Constantinescu
In ultima vreme au fost reluate initiativele de reconstructie a cadrului normativ in domeniul asigurarilor de sanatate si a crescut numarul de furnizori de servicii medicale private, ca si varietatea acestor servicii, a mai precizat oficialul companiei.
Noile produse de asigurari private de sanatate create de Allianz-?iriac se adreseaza persoanelor juridice, pentru ca acesta este segmentul care se va dezvolta intr-o prima faza cel mai puternic, cred oficialii companiei.
Planurile Standard acopera cazurile de imbolnavire sau accident al asiguratului, asiguratorul preluand costurile serviciilor medicale aferente tratamentelor ambulatorii ori acorda indemnizatii de spitalizare. Pentru planurile Optim si Extra, Allianz-?iriac Asigurari acopera costurile serviciilor medicale prestate de catre oricare dintre cei aproximativ 100 de furnizori agreati din intreaga tara. Valoarea contributiei lunare pentru fiecare persoana asigurata pleaca de la un nivel de 10-12 euro pe luna, a aratat directorul departamentului de asigurari de accidente persoane responsabil cu dezvoltarea portofoliului de asigurari de sanatate Livia Dragomir.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *