Stiri si noutati

Banca ?iriac a deschis o noua sucursala in Bucuresti

Banca ?iriac a deschis, joi, o noua unitate operationala in Bucuresti, pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 2, sector trei, sucursala, a 13-a unitate din Bucuresti.
Sucursala Grigorescu este a 64- unitate a bancii, la nivelul intregii tari, oferind toata gama de servicii si produse, adresate atat persoanelor fizice cat si celor juridice, precum conturi curente, operatiuni de trezorerie, produse de economisire- creditare, instrumente moderne de plata, etc.
”Pana la sfarsitul anului 2005 vom deschide alte doua unitati, dintre care una va fi Drumul Taberei. Am ales acesta locatie deoarece este intr-un proces de dezvoltare continua”, a declarat presedintele Bancii ?iriac, Selcuk Saldirak.
La sfarsitul lunii septembrie 2005, profitul net al bancii se cifra la 16,5 milioane euro, iar activele bancii erau de circa 3,045 miliarde RON( 842 milioane euro). Banca ?iriac are in prezent un numar de 713.000 clienti, un numar de 340.000 carduri emise si o retea de 246 ATM-uri si 2.270 POS-uri.
La sfarsitul lunii august s-a finalizat tranzactia ce va duce la fuziunea dintre HVB Bank si Banca ?iriac, urmand ca activele totale ale celor doua sa fie de circa 2,5 miliarde euro si sa detina o cota de piata de opt la suta.
”Speram ca, in urma fuziunii cu HVB Bank, la sfarsitul primului semestru al anului 2006, sa fim unul dintre cele mai importante grupuri bancare din Romania”, a precizat Saldirak

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *