Stiri si noutati

BCR a deschis inca cinci unitati bancare, ajung?nd la cota 339

Banca Comerciala Romana (BCR) a pus la dispozitia clientilor, in luna august, inca cinci noi unitati bancare, in judetele Vaslui, Timis, Arges, Olt si Cluj, potrivit unui comunicat de presa emis marti de BCR.

Astfel, reteaua BCR are, in prezent, 339 sucursale si agentii.

Cele cinci agentii ale BCR confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. Noile unitati bancare au o structura functionala moderna, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina, cu succes, flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor, dedicat in special populatiei.

"Agentia 13 Decembrie" din Municipiul Vaslui este situata pe Str ?tefan cel Mare, Bl 434, parter si este cea de-a doua unitate BCR din Municipiul Vaslui si a cincea unitate operativa din judet, iar ”Agentia Calea Lugojului" este situata in Municipiul Timisoara pe Str Simion Barnutiu, Bl 54, Sc B, parter, fiind cea de-a cincea unitate BCR din Municipiul Timisoara si a noua unitate operativa din Judetul Timis.

 "Agentia Alexandru Davila" din Municipiul Pitesti este situata pe Str Victoriei, Nr 26, Bl 2, parter, este cea de-a 4-a unitate BCR din Municipiul Pitesti si a 6-a unitate operativa din Judetul Arges. "Agentia Steaua" din Municipiul Slatina este situata pe Str Vailor, Bl 20, Sc D, Parter. Agentia este cea de-a doua unitate BCR din Municipiul Slatina si a 6-a unitate operativa din Judetul Olt. "Agentia Somes" este situata in Municipiul Cluj Napoca pe Str Fantanele, Nr 7, Bl A, Parter. Agentia este cea de-a 7-a unitate BCR din Municipiul Cluj Napoca si a 12-a unitate operativa din Judetul Cluj.

Noile unitati bancare ofera toata gama de produse si servicii a BCR destinate, in principal, clientilor persoane fizice: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *