Stiri si noutati

BCR a redus dobanda la cardul de credit si la cardurile co-branded cardul de credit si la cardurile co-branded

Banca Comerciala Romana a redus, începand de vineri, dobanzile la cardul de credit BCR MasterCard si la cardurile co-brand, potrivit unui comunicat al bancii.
        Dobanda la cardul de credit BCR MasterCard este de 22 la suta pe an. De asemenea, BCR reduce, la 21 la suta pe an, dobanzile la cardurile de credit co-branded emise de banca împreuna cu partenerii sai. Dobanda este valabila în cazul cardurilor BCR MasterCad ALTEX, BCR VISA Depozitul de Calculatoare si BCR VISA Ultra PRO Computers.
        Totodata, BCR reduce dobanda si în cazul descoperitului de cont acordat prin intermediul cardurilor de debit emise de banca, la 20 la suta pe an.
        BCR este principalul actor de pe piata bancara romaneasca cu circa 1,87 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 16 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare în tara si/sau strainatate, avand conturi în lei sau valute liber convertibile. BCR are, în prezent, peste 1.000 de ATM-uri functionale si aproape 6.000 de POS instalate.
        BCR este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste noua miliarde de euro. Banca are în prezent peste 370 sucursale si agentii în întreaga tara, avand unitati în majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *