Stiri si noutati

BRD a inaugurat prima agentie bancara cu program non-stop

BRD – Groupe Société Générale a inaugurat prima sa agentie bancara din Romania cu program non-stop, situata in Bulevardul Lascar Catargiu din Bucuresti.
Noua agentie reprezinta o premiera pe piata romaneasca, reunind in acelasi spatiu o agentie bancara traditionala si o zona de banca automata, singura de acest tip deschisa 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.
Agentia BRD Express.24 h este primul concept de agentie automata de acest tip, din cadrul Grupului Société Générale. Agentia bancara traditionala este deschisa de luni pana vineri intre orele 9 :00 si 18 :00 si ofera produse, servicii si operatiuni curente adresate atat clientilor persoane fizice, cat si persoanelor juridice, potrivit reprezentantilor bancii.
Dedicata exclusiv persoanelor fizice, zona automata permite efectuarea celei mai extinse game de operatiuni curente de pe piata romaneasca, posibile in acest tip de agentie. In zona automata este permis accesul permanent atat pentru clientii BRD, cat si pentru non-clienti. Operatiunile ce se pot efectua sunt retrageri si depuneri de numerar, operatiuni de schimb valutar in numerar si in cont, operatiuni de plata a facturilor cu numerar, cu card si din cont, transferuri intra si interbancare.
Toate acestea se realizeaza atat cu ajutorul ATM-ului traditional, cat si cu ajutorul unui automat de depunere numerar (BAN) si unui automat de schimb valutar (ASV). In plus, clientii au acces la un Infokiosk cu ecran interactiv prin intermediul caruia se pot conecta la site-ul tranzactional BRD-Net, pot efectua simulari de credite sau depune on-line cereri de emitere pentru carduri bancare.
De asemenea, zona este dotata cu un telefon care faciliteaza accesul la teleconsilierii BRD din cadrul Call Center-ului. Accesul in zona automata, dupa ora 18 :00, se face prin intermediul unui card bancar emis de o institutie bancara romana sau straina.
BRD este cea mai mare banca privata din Romania, cu active ce depasesc 5,2 miliarde euro. Banca are peste 1,7 milioane clienti si opereaza o retea de peste 290 de unitati. BRD-Groupe Société Générale are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (2,5 miliarde euro la sfarsitul lunii octombrie 2005).

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *