Stiri si noutati

Bucharest Corporate Centre va fi inaugurat in decembrie

Bucharest Corporate Centre, situat in apropierea Pietei Victoriei, va fi inaugurat in decembrie, complexul avand 18.180 metri patrati, dispusi pe trei nivele subterane si 14 etaje, potrivit unui comunicat remis marti Rompres de compania care a dezvoltat proiectul, CB Richard Ellis.

Pe fiecare etaj sunt disponibile circa 930 de metri patrati pentru birouri, aer conditionat, protectie anti-incendiu, ascensoare moderne si securitate 24 de ore din 24

Localizata la cinci minute de Piata Victoriei, cladirea se afla intr-o zona in plina dezvoltare, usor accesibila atat din centru cat si dinspre aeroporturile internationale din Bucuresti.

"Bucharest Corporate Centre reprezinta unul dintre putinele proiecte de calitate destinate birourilor, care vor fi lansate in acest an. Proiectul reprezinta un raspuns potrivit la cererile de cladiri cu aceasta destinatie in ceea ce priveste locatia, marimea, calitatea finisajelor si a constructiei", a declarat directorul Office Department din cadrul CB Richard Ellis, Mihai Ghircoias.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *