Stiri si noutati

Carpat Beton a inaugurat a treia statie ecologica de betoane din Bucuresti

Carpat Beton a ianaugurat marti cea de-a treia statie ecologica de betoane din Bucuresti, o investitie in valoare de 1,5 milioane euro. 

Noua statie de betoane, al noualea punct de lucru din tara, este situata in comuna Pantelimon (judet Ilfov) si se alatura statiilor din apropierea Bucurestiului, Mogosoaia si Bulevardul Timisoara.

Potrivit directorului general Heidelberg Romania, Mihai Rohan, in aceasta vara va fi inaugurata o alta statie ecologica de betoane in Oradea, care va presupune, de asemenea, investitii de 1,5 milioane euro.

Carpat Beton face parte din grupul HeidelbergCement, companie prezenta in Romania din anul 1998, prin diviziile de ciment, betoane si agregate. Grupul HeidelbergCement este lider mondial in domeniul materialelor de constructii, fiind unul dintre principalii producatori de ciment din lume. La nivel international, Heidelberg Cement are 42.000 angajati, in 50 de tari, realizand, in anul 2004, o cifra de afaceri de 6,9 miliarde euro si vanzari de ciment de 65 milioane tone. Totalul investitiilor depaseste 240 milioane euro, iar personalul se ridica la 2.300 angajati. Cifra de afaceri realizata in Romania a fost de 156 milioane euro, in anul 2004, apreciindu-se ca in acest an va creste cu 5-6 la suta.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *