Stiri si noutati

In 2005 Ministerul Agriculturii a inaintat 57 de dosare de coruptie de organelor abilitate,

    Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale a inaintat, in acest an, 57 de dosare de coruptie catre PNA si Parchetul General, pentru 30 dintre acestea fiind inceputa urmarirea penala, a anuntat, joi, ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, intr-o conferinta de presa.
    "Unul dintre aceste dosare pentru care a fost inceputa urmarirea penala este cazul administratorului italian de la firma Landini," a spus Flutur. Acesta a mai mentionat si cazurile unitatilor din subordinea Ministerului Agriculturii, si anume directia de imbunatatiri funciare Timis, Romsilva, directiile agricole Timis, Teleorman, Suceava, Calarasi, Buzau, Piscicola Arad si Institutul Pomicol Maracineni.
    Potrivit ministrului agriculturii, in aceste zile Corpul de Control al ministerului a descoperit 201 de cupoane de motorina false, in judetul Mehedinti, in valoare de un miliard lei, la care lipseau elementele de secretizare.
"In aceste cazuri ancheta este in curs, fiind deja sesizate organele de cercetare", a concluzionat ministrul agriculturii.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *