Stiri si noutati

Philip Morris nu a fost interesata de privatizarea SNTR

In cursul saptamanii trecute, cotidianul "Curentul" a adus o serie de acuzatii privind interesul Philip Morris Romania in procesul de privatizare a SNTR din 2004. Philip Morris Romania respinge aceste acuzatii nefondate.

Philip Morris Romania nu a participat la privatizarea SNTR. Inca de la inceput, compania a informat Guvernul ca nu este interesata in a achizitiona pachetul de actiuni detinut de stat la SNTR. Din acest motiv, Philip Morris Romania nu a cumparat documentatia pentru licitatie publica de Guvern. Urmarind procesul de privatizare in dorinta legitima de a fi informata in legatura cu chestiuni ce afecteaza industria tutunului din Romania, compania nu a inceput, in nici o etapa, sa influenteze procesul de privatizare, fie direct sau indirect, inclusiv prin intermediul media.

Articolele au sugerat, de asemenea, in mod fals, incorectitudinea Philip Morris Romania in modul de utilizare a contractelor de consultanta. Philip Morris Romania isi deruleaza afacerea in conformitate cu atat cu legile in vigoare, cat si cu propriul Cod de conduita in afaceri. Acuzatiile aduse de "Curentul" sunt complet nefondate.

Avem convingerea ca, prin aceasta declaratia, pozitia noastra va fi clara si aceste incercari nejustificate de a pune sub semnul intrebarii integritatea companiei si a angajatilor acesteia vor inceta imediat.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *