Stiri si noutati

Polite Asirom pentru animale de companie

Reprezentantii S.C. Asigurarea Romaneasca – ASIROM S.A. confirma cresterea numarului de cereri de inchiriere a unor polite de asigurare speciale pentru animale.

ASIROM, care domina piata nationala a asigurarilor, onoreaza toate posturile de solicitari privind asigurarea facultativa a animalelor apartinand persoanelor fizice si juridice. Astfel, alaturi de asigurarile facultative "clasice" exista posibilitatea asigurarii anumalelor de companie (caini si pisici de rasa) si animalelor de blana (nutrii, cincila, etc.) pe o perioada de pana la un an.

In ultimii ani se constata o crestere a frecventei solicitarilor privind asigurarea facultativa a strutilor si a familiilor de albine. Se acorda despagubiri pentru cazurile de pieire a animalelor ca urmare a producerii bolilor (specifice si/sau commune mai multor specii) si accidentelor care sunt mentionate in conditiile de asigurare sau cele caresunt solicitate de catre clienti, in urma analizarii fiecarui caz in parte.

Valoarea de asigurare se stabileste potrivit cererii asiguratului, tinandu-se seama de valoarea de piata sau de procurare a unui animal din aceeasi specie, grupa de varsta, greutate, provenienta sau de valoarea productiei principale de albine.

ASIROM practica un nivel redus al primelor de asigurare, a caror plata se poate face in mai multe rate. La dispozitia cetatenilor stau cele 48 de sucursale ASIROM, in orasele resedinta de judet si in Capitala, precum si reprezentante si agentii in peste 200 de orase.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *