Stiri si noutati

Reprezentantii Fondului Monetar International si cei ai Bancii Nationale a Rom?niei au discutat despre cresterea rapida a creditului

Reprezentantii Fondului Monetar International si cei ai Bancii Nationale a Romaniei au discutat vineri si sambata la Sinaia despre implicatiile cresterii rapida a creditului in zona Europei Centrale si de Est, se arata intr-un comunicat remis Rompres.
Discutiile s-au purtat cu prilejul conferintei regionale "Cresterea rapida a creditului bancar destinat sectorului bancar".
La lucrarile conferintei au participat reprezentanti ai autoritatilor de supraveghere din 21 de tari din zona Europei Centrale si de Est, din unele tari membre ale Uniunii Europene, ai unor organizatii internationale (Banca Reglementelor Internationale, Comitetul Supraveghetorilor Bancari Europeni, Banca Centrala Europeana), precum si ai Bancii Nationale a Romaniei.
Dezbaterile s-au axat in principal pe tema cresterii rapide a creditului in tarile din regiune si au oferit un bun prilej pentru participanti de a prezenta experienta in domeniu a tarilor lor.

 

www.rompetrol.ro

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *