Stiri si noutati

SC Rami Dacia va trece in portofoliul AVAS

Actiunilor detinute in numele statului de Ministerul Administratiei si Internelor la Societatea Comerciala RAMI DACIA  S.A. vor trece in portofoliul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului.

Potrivit Hotararii Guvernului nr. 534/iunie 2005, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 521, partea I, transferul actiunilor se va face pe baza de protocol de predare – preluare incheiat intre institutiile implicate, in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a acestei hotarari, mai precis la data de intai a lunii urmatoare publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei.

Societatea Comerciala RAMI DACIA S.A. are ca obiect principal de activitate cercetarea si realizarea productiei de superabrazivi sintetici (diamante sintetice, micropulberi, azotura cubica de bor si policristale), scule cu superabrazivi, piese din carburi metalice sinterizate, alte produse pe baza de superabrazivi sintetici si componente auxiliare, precum si cercetarea si productia de produse specifice pentru dotarea fortelor de ordine publica si armata.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *