Stiri si noutati

SIVECO Business Analyzer, un instrument managerial si suport pentru decizii corecte si actuale

In momente de presiune si stres, cand se cere viteza de reactie, o decizie gresita poate fi la fel de fatala ca si una luata cu intarziere, mai ales in cazul hotararilor legate de indicatori financiari, investitii, strategie si alte elemente la fel de sensibile. In mod obisnuit, o decizie necesita timp, informatii sintetice si actualizate. Avand in vedere ca acest lucru depinde de oameni, in mod inevitabil se pot strecura greseli – lucru indezirabil pentru o organizatie cu procese de productie complexe si multiple. De cele mai multe ori, timpul este o mare problema, informatiile sunt greu de agregat pentru a mai fi si actualizate, iar oamenii pot face greseli.

Cel mai sigur este sa concentrezi toate datele ce influenteaza intr-un mod sau altul organizatia, intr-o singura baza de date. Din aceasta poti extrage exact acea informatie de care ai nevoie, la momentul in care ai nevoie.

SIVECO Romania ofera un astfel de sistem in cadrul produsului SIVECO Applications-SIVECO Business Analyzer.

SIVECO Business Analyzer este un Sistem Informational de Management (SIM) flexibil si de inalta performanta, care monitorizeaza si coreleaza toate nivelurile activitatii companiei, permitand prelucrarea analitica si sintetica a datelor in timp real.

Consecinta utilizarii acestuia este o reactie rapida si eficienta in luarea deciziilor deoarece acestea sunt bazate pe informatii de sinteza, coerente, consistente, primite in timp real.

Tehnologia folosita, OLAP (procesare analitica in timp real), una dintre cele mai noi si mai performante din domeniul prelucrarii informatiei, raspunde cerintelor moderne de analiza economica si este un suport de decizie necesar intreprinderilor care activeaza intr-un mediu concurential.

Prin instrumentele de analiza pe care le ofera, SIVECO Business Analyzer este o unealta ce ii ajuta pe manageri sa identifice tendintele importante ale pietei in vederea planificarii propriei politici. Totodata, acest instrument sprijina procesul decizional in activitatile de planificare, urmarire, control, previziune si prognoza, ofera suport informational pentru adoptarea de strategii pentru controlul costurilor si identificarea de surse pentru sporirea profitului. Un mare avantaj al utilizarii acestei tehnologii este faptul ca permite efectuarea de analize avand ca suport date ce pot proveni din orice tip de sisteme informatice; cu alte cuvinte, informatia acumulata in timp, prelucrarile anterioare vor fi pastrate si valorificate, indiferent de natura si de tehnologia folosita in stocarea acestora.

SIVECO Romania a implementat SIVECO Business Analyzer la organizatii cu volume mari de date, precum SNP Petrom – companie ce domina industria petroliera din Romania in sectoarele de exploatare-productie si de rafinare si distributie; RomTelecom – companie de comunicatii cu cel mai mare numar de abonati; ALRO Slatina – in industria prelucratoare de aluminiu; Administratia Porturilor Maritime Constanta – specializata in transport maritim international; Arpechim – una dintre cele mai cunoscute companii de prelucrare a titeiului si de petrochimie din tara si strainatate si in multe alte organizatii a caror activitate are implicatii importante la nivel national.

SIVECO Romania este una dintre cele mai importante firme producatoare de software din Romania, detinand cea mai mare pondere in volumul total al exporturilor de produse software in tari europene si in SUA. Pe piata interna ofera solutii ERP in domeniile financiar-contabilitate, gestiunea intretinerii echipamentelor, stocurilor si achizitiilor, a mijloacelor fixe, a resurselor umane si salarizarii, bugetelor si urmaririi contractelor, de e-business si e-commerce. Nu in ultimul rand, SIVECO s-a specializat in executia de proiecte informatice majore, implicand dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *