Stiri si noutati

SmartFinancial.ro se lanseaza pe 7 ianuarie 2006

SC Smart Press SRL pregateste, pentru data de 7 ianuarie 2006, lansarea websiteului SmartFinancial.ro, un portal financiar inedit, un mijloc de informare completa pentru mediul de afaceri, dar si pentru persoanele fizice din clasa medie si business. Formatul este acela de ziar electronic cu numeroase functii suplimentare: curs valutar, forum, calendar avansat de evenimente, modul de introducere de comunicate de presa, modul de sondaje – SmartFinancial PollContest (un instrument avansat de marketing si sondare a pietei destinat companiilor de toate tipurile), informatii complete legate de dobanzile bancare, taxe si comisioane percepute de banci in unele operatiuni.

 O sectiune inedita este cea a cataloagelor speciale – Banci, SSIF, Asigurari, Fonduri Investitii, in cadrul carora orice institutie ce se poate incadra intr-una dintre categoriile mai sus mentionate poate fi inclusa cu prezentare, detalii servicii oferite, date de contact si alte informatii, in scop promotional si informativ pentru potentiali clienti. Astfel, SmartFinancial.ro invita toate societatile bancare, cele de asigurari (inclusiv brokeraj in asigurari), precum si cele de servicii de investitii financiare care nu au aflat inca de serviciile noastre sa contacteze SmartFinancial.ro pentru a primi mai multe informatii despre posibilitatea includerii gratuite in cataloagele de servicii specializate si in alte sectiuni ale SmartFinancial.ro.

 SmartFinancial.ro se va lansa intr-un concept deosebit: ziar electronic cu informatii majoritar din surse proprii, inclusiv reportaje speciale, analize, sondaje, interviuri, editoriale, pe langa stirile de tip clasic. Ca si institutie media independenta, SmartFinancial.ro va promova stilul original, evitand preluarea de informatii de tip copy-past din presa nationala. Categoriile principale de informatii sunt: Banci & Asigurari, Piata de Capital, Tehnologie – IT & C, Industrie & Retail, Piata imobiliara, Afaceri & Investitii, Mass – Media, Publicitate&Marketing, Resurse Umane, Turism & LifeStyle, Auto & Moto, Revista Presei Financiare.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *