Stiri si noutati

Vanzarile in rate au scazut cu zece la suta fata de 2004, anunta Altex

Ponderea vanzarilor in rate a scazut cu zece la suta fata de 2004, ajungand la 60 de procente in 2005, anunta retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C Altex, printr-un comunicat remis presei.
Cu toate acestea, numarul contractelor in rate realizate in perioada urmatoare introducerii normelor BNR, este la acelasi nivel ca si anul trecut, precizeaza comunicatul. In 2005, in magazinele ALTEX a crescut ponderea vanzarilor cu cash.
Altex a inregistrat in primele 11 luni ale anului cu 80 la suta mai multe contracte in rate, fata de acelasi interval al anului 2004, cu o medie a valorii pe contract de 500 de euro.
In perioda sarbatorilor, retailerul ofera clientilor sai, ca sisteme de finantare, cardul de credit ALTEX-BCR si creditul doar cu buletinul. "In luna decembrie, magazinele ALTEX si MEDIA GALAXY isi asteapta clientii cu oferte de creditare pentru orice tip de nevoi", a aratat managerul departamentului de Consumer Finance Altex, Adina Rusu.
Creditul de consum acordat doar pe baza buletinului se adreseaza tuturor cetatenilor romani, cu varstele cuprinse intre 20 si 65 de ani, conditia principala fiind ca acestia sa realizeze un venit minim lunar de 225 RON, care se declara pe propria raspundere. Limita maxima pentru creditul doar cu buletinul este de 4000 RON, incluzand costul creditarii. ALTEX a lansat in august 2005 cardul de credit MasterCard BCR-ALTEX, cu limita de pana la 5.000 de euro, care poate fi obtinut din magazinele ALTEX si MEDIA GALAXY. Cardul de credit BCR-ALTEX imbina avantajele creditului de consum cu cele ale cardului de credit clasic.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *