Stiri si noutati

La OMFM au fost selectate persoane care sa lucreze in Spania

La Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca /OMFM/ au fost selectate luni 27 persoane pentru a lucra in Spania, selectia facandu-se din randul persoanelor care s-au inscris in baza de date si au primit instiintare, prin Posta, pentru a se prezenta la Oficiu, potrivit unei declaratii acordata Agentiei Rompres de directorul OMFM, Aurel Teodorescu.

Cele mai multe persoane au fost selectate pentru a lucra in meseria de zidar (sase persoane), cu un salariu lunar de 1.300 euro. Selectia s-a facut si pentru patru posturi de electromecanic, cu un salariu anual cuprins intre 12.600 euro si 14.704 euro. Alte trei persoane au fost selectate pentru a lucra ca soferi tir international, la un salariu anual de 17.227 euro. Au mai fost selectate inca doua persoane, una pentru postul de mecanic auto, cu un salariu anual de 12.766 euro, si cealalta pentru cel de cazangiu-tinichigiu, retribuit cu 12.704 euro pe an.

Alte 12 persoane de sex feminin au fost selectate pentru a lucra in domeniul agricol, cu un program de 40 de ore pe saptamana, la un salariu de 4,61 euro pe ora, durata contractului fiind de 4-5 luni. Persoanele selectate pentru a munci in agricultura vor suporta asigurarile sociale in valoare de 68,83 euro pe luna si cheltuielile de calatorie, de circa 83 euro pe lucrator. Angajatorii spanioli ofera cazare, locurile de munca fiind pentru provincia Zaracoza.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *