Stiri si noutati

Chevrolet Euro Service este disponibil si in Rom?nia

Chevrolet Euro Service, serviciu destinat posesorilor de automobile Chevrolet din peste 40 de state europene, este disponibil din luna septembrie si in Romania, potrivit reprezentantei General Motors /GM/ Romania, importatorul Opel si Chevrolet.

De la 1 septembrie, clientii care vor achizitiona un autoturism Chevrolet vor primi gratuit, pentru o perioada de 36 de luni, serviciul Chevrolet Euro Service, beneficiind astfel de asistenta tehnica rutiera, remorcare, masina la schimb, transport la destinatie, cazare la hotel, preluarea automobilului, procurarea pieselor de schimb, aranjamente bancare.

In momentul achizitionarii autoturismului, un manual cu descrierea detaliata a conditiilor acestui serviciu va fi oferit clientului. Chevrolet Euro Service garanteaza mobilitate pentru soferul autoturismului, in cazul in care ar aparea o problema tehnica, si asigura gratuit ajutor 24 de ore din 24 in mai mult de 40 de tari europene.

Singura conditie de indeplinit de catre client pentru a beneficia de acest serviciu este sa efectueze lucrarile de service prescrise la intervalele prevazute de producator.

Conform statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile /APIA/, in primele sapte luni ale anului in curs au fost vandute pe piata romaneasca 1.992 automobile Chevrolet.

General Motors si-a propus sa ocupe anul viitor primul loc pe piata auto romaneasca, in clasa mini de import, cu modelul Chevrolet Spark, lansat oficial in luna iunie a anului in curs.

GM Europe apreciaza ca in 2006 vor fi vandute in Romania citeva mii de automobile Chevrolet Spark, care reprezinta noua versiune a popularului model Daewoo Matiz.

Vanzarile pentru noul model vor demara in Romania abia in trimestrul IV 2004, din cauza disponibilitatii reduse, in conditiile cererii mari pe pietele europene.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *