Stiri si noutati

Nissan propune rom?nilor o gama completa de autoturisme

Nissan este una din putinele marci complete de pe piata romaneasca, care pleaca de la Micra, un model din clasa mica, trece prin modelele 350 Z, X-Trail, Primera, Almera, Murano, si ajunge pana la Pathfinder si Patrol, un model mare, singurul model off-road autentic de pe piata, a declarat pentru Rompres Viorel Eremia, brand manager Renault Nissan Romania.

"Nu sunt multi constructori de automobile in lume care sa propuna o gama de la A la Z, cel putin in Romania. Nissan are in momentul de fata cea mai completa gama 4×4, are cinci modele din aceasta gama", a subliniat Eremia.

Referitor la situatia vanzarilor automobilelor Nissan din acest an, Eremia a declarat ca managementul companiei are in vedere atingerea obiectivului de vanzari de 2.000 de masini.

Tindem spre o cota de piata de trei la suta, pe care cu siguranta ca o vom atinge in 2-3 ani. De la inceputul anului am vandut 973 de masini, avand in prezent unu la suta din piata romaneasca. In 2004, am efectuat 1.484 de vanzari, iar in 2003 doar 980. Cu ocazia caravanei Nissan am avut un record absolut de vanzari in luna iunie: 251 masini. Scopul caravanei a fost atins: romanii au descoperit Nissan-ul. N-am asteptat sa vina clientii la noi, ci ne-am dus noi la ei. Oamenii au constatat ca Nissan este o marca de calitate, cu tehnologii si performante de varf, si accesibila ca pret", a subliniat Eremia.

In perioada 25 mai – 15 iulie, Nissan a organizat o caravana de prezentare a nu mai putin de sapte modele noi, in 17 orase din Romania. Sub sloganul "Nissan, mai aproape de tine", caravana a strabatut 3.500 de kilometri, a beneficiat de participarea a peste 50.000 de vizitatori si au fost efectuate 1.700 de drive teste.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *