Stiri si noutati

Romcar a lansat cu prilejul Parcului ?iriacAuto doua noi modele de automobile

Compania Romcar, importatorul Ford si Mazda in Romania, a lansat pe piata romaneasca, cu prilejul expozitiei Parcul ?iriacAuto, doua noi modele de automobile, Ford Maverick si Mazda6 facelift.
Autoturismul de teren Ford Maverick este disponibil in Romania in doua versiuni de motorizare – cu propulsorul de 2.3 litri, cu patru cilindri, 155 CP si respectiv motorul Duratec V6, 3.0 litri, 204 CP, la preturi incepand de la 19.990 euro (fara taxe).
Ford Maverick este vandut doar in Europa sub acest nume, in SUA fiind promovat cu denumirea de Ford Escape, un SUV ce a fost lansat in 2001.
Conform statisticilor APIA, in primele opt luni au fost vandute pe piata romaneasca 4.598 autovehicule Ford si 282 Mazda.
Parcul ?iriacAuto, o expozitie auto inedita care combina zonele verzi si automobilele de ultima generatie, s-a desfasurat in perioada 16-25 septembrie in Piata Constitutiei din Capitala.
Pentru suprafata interioara a fost importata in premiera pentru Romania, pe perioada evenimentului, o structura gigantica de 3.500 mp, in care au fost expuse 110 de modele de referinta ale celor zece marci importate de divizia auto a Grupului ?iriac – Mercedes, Smart, Chrysler, Jeep, Ford, Mazda, Hyundai, Mitsubishi, Land Rover si Jaguar.
Cele zece marci de automobile importate de compania ?iriac Auto vor lipsi insa de la editia din acest an a Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB). ?iriacAuto organizeaza insa in acest an 10 saloane auto, care reunesc marcile importate de companie.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *