Stiri si noutati

Primul Euromall din Romania

Grupul francez Union Investitii a semnat un contract de parteneriat cu reteaua romaneasca de supermarket-uri Univers’all, primul lant national de supermarketuri 100 la suta romanesti, au anuntat, luni, reprezentanti ai companiei.

 Primul Euromall din Romania construit de Union va fi amplasat la Pitesti, potrivit unui comunicat de presa al grupului Union, remis BizWords.

Supermarket-ul Univers’all va fi amenajat la parterul complexului comercial Euromall Pitesti si va avea o suprafata de peste 2100 de metri patrati. Pe langa faptul ca pune in vanzare, pe suprafete extinse, o gama larga de produse alimentare si nealimentare, Unviers’all ofera produse la preturi competitive, precum si o varietate de servicii complementare destinate confortului clientilor. Lansarea oficiala a complexului comercial Euromall Pitesti este preconizata a avea loc in februarie 2007. In prezent se desfasoara lucrarile de constructie ale centrului comercial, demarate la sfarsitul anului 2005. Pana in prezent, Euromall a incheiat deja contracte de parteneriat pentru peste 60 la suta din suprafata destinata inchirierii.
BizWords

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *