Stiri si noutati

Elevii si studentii au scutiri de la plata abonamentului pentru servicii ADSL

IT

Compania Romtelecom a demarat vineri un program de discount-uri pentru noile servicii de Internet si date, ADSL Express si ClickNet Express, informeaza Romtelecom.

Programul cuprinde mai multe tipuri de reduceri: pentru plata in avans, pentru contractarea a mai mult de o linie ADSL, pentru fidelitate sau discount-uri speciale pentru studenti si liceeni.

Reducerile pentru studenti si liceeni necesita incheierea unui contract initial pe o perioada de minimum 1 an, un singur produs ADSL per client. Conectarile se fac doar in reteaua magazinelor Romtelecom, iar clientul trebuie sa prezinte carnetul de student sau elev. Astfel, in cazul unui contract incheiat pe un an, se va beneficia de scutire totala de la plata abonamentului pe lunile 1, 12, 13, in timp ce valoarea abonamentului pentru lunile 2-10 va ramane neschimbata.

Potrivit Romtelecom, reducerile pentru plata in avans necesita incheierea unui contract initial pe o perioada de minimum 1 an si pot atinge o reducere efectiva intre 5 la suta, pentru plata cu 6 luni in avans, si 15 la suta din valoarea curenta a abonamentului lunar, in cazul platii in avans pentru doi ani.

Reducerile pentru contractarea a mai mult de o linie ADSL variaza intre 3 la suta pentru 2-5 linii ADSL si 15 la suta pentru companii care contracteaza 20 de linii, iar contractul trebuie incheiat pe o perioada de minimum 1 an.

Discount-urile pentru fidelitate, oferite automat clientului pentru fiecare linie ADSL detinuta ating valori de 5 la suta pentru folosirea serviciului mai mult de un an, cu aplicare din luna a 13-a, sau de 10 la suta pentru folosirea serviciului mai mult de doi ani, cu aplicare din luna a 24-a.

In functie de specificul categoriilor de utilizatori, Romtelecom ofera si posibilitatea cumularii diferitelor tipuri de reduceri. Informatii complete despre programul de discount-uri pentru serviciile ADSL Express si ClickNet Expresss pot fi obtinute direct la magazinele ROMTELECOM, sunand gratuit la serviciul Vanzari si Relatii cu Clientii (930, 935) sau vizitand www.clicknet.ro (pentru ClickNet Express) si www.romtelecom.ro (pentru ADSL Express).

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *