Stiri si noutati

Gecad respira Axigen

IT

Compania GECAD TECHNOLOGIES anunta public, pentru prima data de la vanzarea proprietatii intelectuale asupra antivirusului RAV catre Microsoft, produsul software pe care il dezvolta de peste un an si jumatate: AXIGEN.

“AXIGEN este un server de e-mail si este de acum disponibil pentru testare pe site-ul nostru, www.axigen.com”, anunta Mihai Serban, software development manager.

AXIGEN ofera avantajele unei tehnologii rapide, sigure, are o arhitectura modulara si deschisa catre aplicatii externe, ceea ce permite administratorului de sistem sa aiba la dispozitie toate uneltele unui management eficient al mesajelor e-mail. Cu scopul de a-i oferi acestuia un instrument adaptat exact nevoilor sale, echipa AXIGEN incepe astazi si programul de Beta Testing.

“Ne dorim ca AXIGEN sa fie folosit de cat mai multi specialisti, sa avem din partea acestora o parere obiectiva si cat mai multe sugestii, astfel incat sa corectam eventualele probleme si sa dezvoltam exact functiile ce sunt necesare utilizatorilor. Cei care testeaza AXIGEN acum vor beneficia de conditii speciale de achizitie dupa lansarea comerciala a produsului”, spune Cornel Nita, business development manager.

“Inca din 2003, dupa tranzactia cu Microsoft, ne-am promis sa ne angajam intr-o noua aventura tehnologica, sa avem un nou produs software propriu cu care sa ne mandrim la nivel international”, precizeaza Oana Bornaz, CEO.

Perioada de Beta Testing va fi urmata de lansarea comerciala a produsului in toamna 2005. Dezvoltarea AXIGEN va fi continua atat prin adaugarea de functionalitati cat si de noi produse sub aceeasi marca.

“Vrem sa facem din AXIGEN un reper tehnologic mondial. Vom investi masiv in urmatorii ani pentru a ne atinge acest obiectiv si pentru a dovedi, atat prin AXIGEN cat si prin celelalte tehnologii, ca suntem unul dintre cele mai inovatoare grupuri tehnologice pe plan international”, conchide Radu Georgescu, presedinte al Grupului GECAD.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *  • cineva says:

    Stirea are cel putin 10 ani…