Stiri si noutati

HP OpenView Client Configuration Manager mai ieftin si usor de implementat

IT

HP lanseaza produsul HP OpenView Client Configuration Manager, din categoria produselor de administrare a dispozitivelor IT client, potrivit unui comunicat remis presei de companie.

HP OpenView Client Configuration Manager este un produs simplu, accesibil firmelor cu bugete limitate si usor de implementat. Produsul foloseste tehnologia Radia si ofera utilizatorilor o colectie de inregistrari integrate, distributie de software si gestiunea patch-urilor.

 "Solutiile de tipul HP OpenView Client Configuration Manager, la un pret scazut, permit HP si retelei sale de parteneri sa ofere clientilor lor o solutie care se poate dezvolta si evolua de-a lungul timpului pentru a raspunde nevoilor in schimbare ale organizatiei", precizeaza directorul de cercetare al diviziei IDC de software de management al PC-urilor si echipamentelor (PC and Device Management Software), Fred Broussard.

De asemenea, un asistent (wizard) de instalare asigura implementarea produsului cu costuri minime de instruire si consultanta, mai precizeaza comunicatul.

Printre facilitatile pe care le ofera HP OpenView Client Configuration Manager se numara detectarea vulnerabilitatilor, implementarea patch-urilor de securitate si verificare continua pentru asigurarea protectiei PC-urilor, precum si suportul pentru sistemele de operare client Windows? 2000 si XP Professional.

Produsul va putea fi achizitionat de la HP si prin reteaua sa de parteneri HP OpenView incepand din luna octombrie.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *