Stiri si noutati

Internet si voce la preturi reduse – prima oferta dedicata afacerilor mici si mijlocii

IT

“”>Romtelecom lanseaza, luni, prima oferta de pachete integrate de internet de banda larga si voce pentru afacerile mici si mijlocii.
Cele patru pachete incluse in oferta sunt proiectate sa raspunda cerintelor de comunicatii ale companiilor cu pana la 50 angajati, asigurand economii pentru serviciile de voce de pana la 35 la suta, iar pentru cele de acces Internet de banda larga, de pana la 25 la suta.
‘Suntem convinsi ca aceasta noua oferta va fi apreciata de firmele mici si mijlocii, care incepand de astazi au acces la servicii personalizate potrivit necesitatilor lor. Preturile sunt competitive, iar minutele incluse pot fi folosite, indiferent de ora, pentru convorbiri la nivel national, locale sau interurbane, in reteaua Romtelecom. Avantajul unei facturi unice pentru serviciile de voce si internet furnizate, la care se adauga ca bonus o solutie de webhosting acopera toate nevoile de comunicare ale unei firme mici sau mijlocii si creeaza fundamentul pentru o buna dezvoltare a afacerilor,’ a declarat Dan Pazara, director corporate affairs Romtelecom.
ADSL BizPack 500 include 500 minute nationale in reteaua Romtelecom si o conexiune ADSL cu viteza de descarcare de 512 Kbps, valoarea abonamentului lunar fiind de 35 euro

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *