Stiri si noutati

Orange promoveaza abonamentul de familie si ataca segmentul convorbiri in grup

IT

Convorbiri ieftine in grup: un miraj pe care a insistat Zapp inca de la lansare, cu Zapp Share Free si cu actualele Zapp Talk Free; un serviciu pe care l-a promovat Cosmote cu Cartela Cosmote si cu oferta Cosmote 2000 de minute pentru 3 USD; un lucru pe care mizeaza si Vodafone prin abonamentul Vodafone Familly si pe care il lanseaza si Orange cu Abonamentul de familie, cu valori intre 14 si 125 USD plus TVA lunar.

Abonamentul de familie de la Orange are inclus un credit lunar din care pot consuma toti membrii familiei, in functie de nevoile fiecaruia de comunicare. La apelurile si mesajele scrise între membrii familiei se acorda o reducere de 50% la tarife chiar si dupa consumarea creditului inclus in abonament.

Atunci cand creditul este consumat exclusiv pentru apeluri si mesaje in familie, valoarea acestuia se dubleaza. Fiecare utilizator al abonamentului poate verifica in orice moment creditul total ramas sau costul suplimentar pentru intreaga familie, prin apel gratuit la serviciul Cronos. Abonamentele sunt de 14, 20, 30, 45, 75 si 125 USD plus TVA. Valoarea creditului inclus variaza intre 15 si 150 USD care pot fi consumati pentru convorbiri, SMS, MMS sau trafic de date.

Creditul inclus in abonament si neconsumat intr-o luna se transfera in luna urmatoare in limita maxima a valorii creditului lunar inclus in abonament. Un singur abonament poate fi folosit de catre 2 pana la 6 utilizatori, fiecare avand o cartela SIM si un numar de telefon propriu. Pentru doi utilizatori nu se plateste taxa lunara, iar pentru fiecare utilizator in plus se plateste o taxa de 3 USD/luna.

 

Sursa: SMART financial – www.SMARTfinancial.ro &copy

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *