Stiri si noutati

Peste 180 companii din domeniul ITC vor expune la targul international CeBIT Bilisim Istanbul

IT

Organizatorii targului international de tehnologia informatiei si comunicatii CeBIT Bilisim Istanbul au anuntat ca, la editia din acest an, care se va desfasura in perioada 6 – 11 septembrie 2005, vor fi prezente un numar de 183 companii expozante din 26 tari.

"Dorim sa atragem un numar cat mai mare de vizitatori, dar si de expozanti din Romania", a declarat miercuri, reprezentantul CeBIT, Michael Hoppe. Acesta a fost de parere ca editia de anul trecut a fost vizitata de un numar destul de mic de vizitatori romani, care au fost in jur de 150.

La editia din 2004, au participat cinci firme romanesti, ca expozanti, Romania fiind prezenta de astfel in premiera la acest eveniment.

CeBIT Bilisim a devenit in ultimii ani cel mai important eveniment expozitional regional pentru IT, software si comunicatii, in acest an desfasurandu-se pe o suprafata de 2.500 mp. Potrivit organizatorilor, in 2004 targul a fost vizitat de aproape 500.000 persoane, din 57 de tari.

CeBIT Bilisim Eurasia reuneste cei mai importanti reprezentanti din industrie, comert, administratia publica, comunitatea stiintifica, domeniul bancar si industria serviciilor in general. Targul actioneaza ca o poarta de acces pentru pietele care se dezvolta intr-un ritm rapid din Turcia, Sud-Estul Europei, regiunile din zona Marii Caspice si Marii Negre si Orientul Mijlociu. 

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *