Stiri si noutati

Romtelecom – ClickNet Start

IT

Operatorul de telecomunicatii Romtelecom a extins din 1 august, cu doua ore, intervalul de taxare in afara orelor de varf, cand tariful este cel mai redus, pentru serviciul de conectare la Internet prin dial-up, ClickNet Start, informeaza un comunicat al Romtelecom.

Astfel, intervalul orar in afara orelor de varf va fi cuprins intre 18:00 si 8:00, fata de 20:00-8:00, cat era pana in prezent. Zilele de sambata si duminica sunt taxate in continuare la tarif in afara orelor de varf, respectiv 0,95 eurocenti/minut, fara TVA.

ClickNet Start, cel mai ieftin serviciu de acces dial-up de pe piata, a fost lansat de Romtelecom in octombrie 2004 si functioneaza fara taxa de abonament, contract sau cartela, tariful perceput incluzand atat traficul Internet, cat si folosirea liniei telefonice Romtelecom.

Utilizatorii ClickNet Start pot participa si la programul promotional "ClickNet Bonus", care recompenseaza utilizarea Internetului de la Romtelecom. Astfel, un trafic Internet de minim 5 ore/luna garanteaza participarea la extragerile lunare si sansa de a castiga unul dintre cele 30 de premii acordate. In plus, la marea extragere din ianuarie 2006 se pot castiga urmatoarele premii: un autoturism, o camera video, o camera foto digitala si 10 abonamente gratuite ClickNet Freedom MAXI pentru un an.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *