Stiri si noutati

Servicii de date si Internet oferite de Media Galaxy impreuna cu Romtelecom

IT

Media Galaxy si Romtelecom au anuntat, marti, incheierea unui parteneriat in vederea distribuirii de servicii de date si Internet, in baza caruia serviciile de Internet ClickNet Express si IP-FIX si cartelele prepaid Romtelecom vor putea fi achizitionate din magazinele Media Galaxy.
"Prin parteneriatul cu Media Galaxy, utilizatorii se vor bucura de sansa de a testa o conexiune de tip broadband oferita de Romtelecom, inainte de a o achizitiona, asa incat vor putea sa experimenteze calitatea produselor noastre de Internet", a declarat, cu prilejul lansarii ofertei celor doua companii, directorul comercial Romtelecom Pieter Bakker.
"Am avut o cerere uriasa pentru toate cele trei produse ADSL pe care le-am lansat in acest an", a declarat directorul de Servicii de Date si Internet Romtelecom, Vasile Voicu, aratand ca in ultima luna au foat vandute aproximativ 3.000 de asemenea conexiuni, numarul contractelor ridicandu-se in acest moment la circa 8.000.
"Pana in luna februarie 2006, intentionam sa extindem aria de acoperire pentru produsele ADSL la nivelul tuturor resedintelor din tara", a adaugat el.
Romtelecom este lider pe piata conexiunilor dial-up, avand un numar de aproximativ un milion de utilizatori. Compania intentioneaza sa devina lider pe piata broadband in urmatorii doi ani. Romtelecom a investit in ultimii doi ani aproximativ 20 de milioane de euro intr-o retea IP si este membra a programului Cisco Powered Network.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *