Stiri si noutati

Siveco Romania a semnat un parteneriat cu Softexpress

IT

Siveco Romania a semnat un contract de parteneriat cu inca o firma romaneasca – Softexpress din Ramnicu Valcea, principalele activitati pe care firma valceana le va acoperi fiind cele de vanzare si implementare a produselor si serviciilor furnizate de Siveco Romania, informeaza un comunicat al companiei.

Cele mai importante produse Siveco sunt sistemul integrat Siveco Applications, AeL – platforma de eLearning si SIVADOC – solutia de management al documentelor si fluxurilor de lucru. Pe langa dezvoltarea acestor produse, Siveco Romania furnizeaza si serviciile aferente de consultanta, implementare, scolarizare si asistenta tehnica.

Potrivit Siveco Romania, strategia de parteneriate a companiei Siveco Romania se deruleaza pe mai multe directii – scolarizarea si certificarea de parteneri interni pe produsele companiei, suport pentru activitatea de vanzari si implementare solutii. Produsele dezvoltate de Siveco Romania sunt aplicatii de afaceri, care se adreseaza companiilor din toate industriile, indiferent de marimea organizatiilor.

Componenta de instruire din activitatea departamentelor de resurse umane este abordata de Siveco Romania prin intermediul platformei de eLearning AeL Enterprise, primul sistem de acest fel dezvoltat in intregime in Romania. AeL Enterprise este destinat instruirii asistate de calculator (Computer Assisted Learning – CAL), putand fi folosit si pentru instruirea la distanta/ne-asistata (Computer Based Learning). AeL Enterprise dispune de facilitati de testare, pentru a veni in intampinarea nevoilor organizatiilor de masurare a impactului si eficacitatii programelor de instruire in vederea imbunatatirii continue a performantelor angajatilor. 

 "Ne bucura interesul pentru produsele si serviciile noastre, acesta reprezinta o recunoastere si confirmare a succesului acestora, atat la nivel national cat si international. Prin aceste parteneriate ne dorim in primul rand furnizarea de servicii de calitate clientilor nostri, viteza de reactie si suport local", a declarat Irina Socol, director general SIVECO Romania.

Infiintata la inceputul anului 1992, actualmente parte a grupului international Siveco (Netherlands) B.V., Siveco Romania SA este una dintre cele mai importante firme producatoare de software din Romania, detinand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000, de catre compania franceza AFAQ-ASCERT, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *