Stiri si noutati

Un român câştigă titlul olimpic la jocul online Visa Championships Torino 2006

IT

Campionul mondial a câştigat o excursie de o săptămână la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008 Câştigătorii de pe locul doi şi trei au primit camere digitale Panasonic

Jocurile Olimpice de Iarnă, TORINO, ITALY – Visa International a anunţat azi că Hristodorescu Sergiu Ionuţ, de 20 de ani, din Bucureşti, România, a câştigat medalia de aur la Finalele Mondiale ale jocului online Campionatele Visa – Torino 2006. Câştigătorul a fost anunţat după ce competitorii din 20 de ţări s-au întâlnit pe pistele olimpice virtuale din Torino, încheind un turneu global care a început în octombrie 2005. “Faptul că am câştigat Campionatele Visa – Torino 2006 este ceva nesperat, ce depăşeşte orice vis de-al meu”, spune Hristodorescu Sergiu Ionut.

“Nu te poţi aştepta ca după ce ai jucat un joc pe calculator să mergi la Torino. Câştigarea concursului mondial şi a excursiei la Beijing reprezintă încă o surpriză inimaginabilă. Această excursie la Torino, alături de Visa şi de ceilalţi participanţi, a fost o ocazie extraordinară. Am devenit prieteni şi chiar ne gândim să ne reîntâlnim în China peste doi ani”. Pentru a câştiga, Hristodorescu a înregistrat un scor cumulat de 5.23.2 minute la bob, slalom uriaş şi snowboard, devansându-l pe următorul clasat cu doar 0.6 dintr-o secundă. Acest rezultat i-a adus lui Hristodorescu o excursie de şapte zile la Jocurile Olimpice de la Beijing, în China, ca oaspete al Visa. „Îl felicităm pe câştigător şi pe fiecare dintre participanţii la Finala Mondială”, a spus Tom Shepard, vicepreşedinte executiv, Global Marketing Partnerships and Sponsorship, Visa International. “Jocul online Campionatele Visa de la Torino 2006 oferă o imagine asupra evenimentelor sportive viitoare. Punctul culminant al acestei experienţe virtuale în turneul olimpic real de la Torino a adus şansa milioanelor de iubitori de jocuri online, dându-le ocazia extraordinară de a concura în paralel cu Jocurile Olimpice propriu-zise.

Câştigătorii de pe locul doi şi trei sunt din Canada, respectiv Marea Britanie, şi au câştigat camere digitale de la Panasonic.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *