Stiri si noutati

O oferta fara stelute – Vodafone Romania a ales simplitatea si continuitatea

O prima oferta promotionala lansata direct sub noua emblema a Vodafone Romania aduce avantaje celor ce aleg sa se aboneze pana pe 2 iulie pe unul sau doi ani perioada contractuala minima. Cu prima oferta, Vodafone a reusit cu adevarat sa se distanteze de ofertele obisnuite de pe piata, practicate regulat in trecut de Connex Vodafone si Orange, dar si de Zapp si Cosmote.

Noutatea consta chiar in simplitate si claritate. "O oferta fara steluta" parodiaza chiar ofertele vechi ale Connex si ale Orange. Vodafone insista pe o promotie "pe viata": 3 luni de abonament gratuit in fiecare an. In plus, se mai acorda o extraoptiune de voce, la alegere, oferita gratuit in prima luna, 25 SMS/luna si 15 MMS/luna in primele 2 luni.

Oferta este valabila la alegerea unuia din abonamentele: Vodafone Standard, Vodafone Standard +25, Vodafone Ore Favorite, Vodafone Numere Favorite, Vodafone Family 200, Vodafone Family 500. Daca se alege contractarea unui abonament doar pe perioada de 1 an, oferta este similara, insa cele 3 luni de abonament gratuit sunt numai in primul an, nu se garanteaza ca ele vor fi pe toata durata abonamentului, daca utilizatorul va alege ulterior continuarea sa.

Prin noua oferta, Vodafone insista pe fidelizare, incercand sa isi atraga utilizatori pe care sa poata conta pe termen cat mai lung. Si asta intr-un moment in care lupta s-a ascutit pe piata telefoniei mobile, dupa intrarea Cosmote si dupa rebrandingul Connex, devenit Vodafone. Si spotul TV al promotiei este inedit – static, fara bogatia de imagine si sunet, se infatiseaza direct simplitatea ofertei Vodafone.

 

Sursa: SMART financial – www.SMARTfinancial.ro &copy

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *