Stiri si noutati

Air France lanseaza o noua promotie Bucuresti-Paris

Air France lanseaza o noua promotie pe ruta Bucuresti-Paris pentru calatoriile efectuate intre 24 noiembrie 2005 si 31 martie 2006, pretul propus fiind de 199 euro (tarif supus conditiilor, fara taxe de aeroport, termen de plata zece zile inainte de inceperea calatoriei, sejur maxim 14 zile), potrivit unui comunicat al companiei.
Tot cu plecare din Bucuresti, Air France propune tarife foarte atractive: pentru Europa tarifele incep de la 189 euro (Madrid, Marseille), iar pentru Statele Unite de la 345 euro (New York – 345 euro , Boston – 355 euro), fara taxe de aeroport.
Incepand cu 6 iunie 2005, Air France si-a intarit prezenta la Bucuresti prin introducerea unei noi frecvente zilnice intre Bucuresti si Paris. Acest nou zbor se adauga celor doua zboruri cotidiene efectuate de Air France si celor doua zboruri efectuate de Tarom, pentru care cele doua societati au semnat un contract de colaborare.
Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care calatoresc intre Romania si restul lumii un numar mai mare de posibilitati de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor sa profite de ultimul val de corespondente de la aeroportul Charles de Gaulle. Astfel, se creeaza conexiuni scurte intre Bucuresti (via Paris) si orase precum Singapore, Honk-Kong, Tokyo sau Buenos Aires.
Air France, fondata in 1933, deserveste 194 de destinatii in 84 de tari. Cu o flota de 373 avioane in exploatare, din care 121 apartinand flotei regionale, grupul Air France asigura aproximativ 1.800 de zboruri pe zi. In iunie 2000, Air France si Delta, impreuna cu Aeromexico si Korean Air, au lansat alianta SkyTeam. Membrilor fondatori li s-au alaturat in 2001 CSA Liniile Aeriene Cehe si Alitalia, si mai tarziu Continental, KLM si Northwest in septembrie 2004. Deasemenea, Air France si KLM au incheiat un acord care a condus, in mai 2004, la creearea primul grup de transport aerian european.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *