Stiri si noutati

SIVECO Rom?nia la BINARY 2005

In standul SIVECO Romania de la BINARY 2005 au loc demonstratii live ale solutiilor SIVECO Applications, SIVECO Business Analyzer si AeL

SIVECO Romania acorda premii pentru castigatorii concursului e-Ideea

Bucuresti, 28 septembrie 2005 – Astazi si-a deschis portile cea de-a opta editie Binary, manifestare ce cuprinde prezentari de produse si solutii destinate mediului de afaceri, seminarii pe teme de interes pentru participanti, precum si festivitatea de premiere a castigatorilor concursului Concursului e-Idea.

In mod traditional SIVECO Romania a participat la toate editiile acestui eveniment, facilitand astfel contactul potentialilor clienti cu specialistii companiei, in cadrul prezentarilor de produse si servicii si a discutiilor libere despre solutiile software furnizate.

Pe toata durata evenimentului, specialistii companiei vor face demonstratii live ale produselor SIVECO Applications, SIVECO Business Analyzer si platforma de eLearning AeL Enterprise.

In premiera, anul acesta SIVECO Romania acorda premiicastigatorilor concursului eIdeea.

Pachetul integrat SIVECO Applications este dezvoltat integral in Romania, fiind foarte flexibil si potrivit tipologiei economiei romanesti, prin capacitatea puternica de adaptare rapida la modificarile legislative. Acumuland experienta a peste 10 ani de dezvoltare si implementare, solutia informatica SIVECO Applications s-a dezvoltat progresiv, pe baza cerintelor din ce in ce mai variate a tot mai numerosilor sai beneficiari, facand fata cu succes rapidelor schimbari de pe piata romaneasca si internationala. Caracterul integrat al componentelor in cadrul pachetului este dat de conceptia unitara avuta in vedere in timpul dezvoltarii lor. Utilizatorul beneficiaza de aceeasi interfata grafica iar securizarea datelor este tratata in mod uniform, drepturile de acces ale utilizatorului putand fi stabilite pana la cel mai detaliat nivel posibil.

Sistemul Informatic de Management SIVECO Business Analyzer actioneaza ca un integrator al informatiilor existente in sistem, principalele avantaje fiind:

§ sprijinirea procesului decizional in activitatile de planificare, urmarire, control si prognoza;

§ suport informational pentru adoptarea strategilor de control al costurilor si identificarea surselor de crestere a profitului;

§ informatii de sinteza, corente, consistente si primite in timp real

§ reprezentarea sub forma de grafice si tabele a analizelor solicitate, intr-o forma sugestiva, usor de gestionat si de personalizat.

Analizele propuse nu constituie decat punctul de start al utilizarii produsului SIVECO Business Analyzer. Ulterior, utilizatorul isi poate defini propriile criterii si reprezentari ale datelor, specifice activitatii firmei.

Componenta de instruire din activitatea departamentelor de resurse umane este abordata de SIVECO Romania prin intermediul platformei de eLearning AeL Enterprise, primul sistem de acest fel dezvoltat in intregime in Romania.AeL Enterprise este destinat instruirii asistate de calculator (Computer Assisted Learning – CAL), putand fi folosit si pentru instruirea la distanta/ne-asistata (Computer Based Learning). Sistemul este construit dupa un model flexibil atat din punct de vedere organizational, cat si din punct de vedere al materialelor de instruire gestionabile (se pot realiza sesiuni interactive cu ajutorul facilitatilor multimedia, video-conferintelor, iar in cadrul prezentarilor se pot integra majoritatea tipurilor de documente MS Office cunoscute, filme si alte materiale multimedia). In plus, AeL Enterprise dispune de facilitati de testare, pentru a veni in intampinarea nevoilor organizatiilor de masurare a impactului si eficacitatii programelor de instruire in vederea imbunatatirii continue a performantelor angajatilor.

* * *

Despre BINARY

Organizat de Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software, in parteneriat cu Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Informatica si Facultatea de Automatica si Calculatoare din Universitatea Politechnica Bucuresti, BINARY 2005 reuneste peste 50 de firme expozante, cele mai importante nume ale industriei electronice si de software din Romania.

BINARY 2005 este un complex de evenimente, caci pe parcursul celor doua zile se vor desfasura diverse manifestari precum Brokerage event (medierea unor intalniri intre companiile furnizoare de noi tehnologii din tara si strainatate si reprezentanti ai companiilor potential beneficiare ale acestor tehnologii), prezentari de produse si solutii destinate mediului de afaceri, dar si seminarii pe teme de interes pentru participanti precum proiectele europene si accesul la fondurile structurale.

Aceste seminarii vor fi sustinute de specialisti in domeniu, iar reprezentatii MCTI vor modera discutiile pe tema fondurilor structurale, un subiect de mare importanta si actualitate, joi, 29 septembrie 2005, incepand cu orele 11.00.

La finalul aceleeasi zile va avea loc festivitatea de premiere a celor mai bune idei software din cadrul competitiei pentru tineri – e-Idea si acordarea distinctiilor nationale.

BINARY 2005 reprezinta un concept nou, in cadrul caruia se doreste a fi promovate inovarea si noile tehnologii, prin facilitarea interactiunii si schimbului de idei intre producatori si utilizatori.

Despre SIVECO Romania
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este cea mai importanta firma producatoare de software din Romania, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

SIVECO Romania detine pozitii de top pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si de servicii IT. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de e-business, eLearning si e-Health. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice majore, implicand dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.

Intre proiectele de succes derulate de SIVECO Romania se situeaza in zona eGovernment, incluzand Ministerul Educatiei si Cercetarii din Romania, Casa Nationala de Asigurari pentru Sanatate, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Autoritatea Nationala a Vamilor si Ministerul Afacerilor Externe, Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarire Comunala. Printre cei mai mari clienti ai sai se numara companii private ca de exemplu PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau etc.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000, de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza.

Compania dezvolta cu succes parteneriate de afaceri cu cei mai mari producatori de software din intreaga lume, printre care Microsoft, Oracle, precum si cu integratori IT cum sunt HP, IBM si Bull.

SIVECO Romania este membru a mai multe asociatii profesionale si de afaceri din Romania, cum sunt AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *