Stiri si noutati

Noua campanie de imagine Romtelecom

In lunile trecute au fost inregistrate mai multe proteste in urma cresterii tarifelor Romtelecom in ceea ce priveste contectarile la internet realizate prin dial-up. La sfarsitul acestui an, Romtelecom isi va lansa o noua campanie de promovare si imbunatatire a imaginii companiei de comunicatie. In acelasi timp, Connex, Orange si Romtelecom detin 4% din Produsul Intern Brut.

Grey World Wide Romania semneaza noua campanie de imagine a Romtelecom, unul dintre cei mai importanti operatori de comunicatie din Romania. Campania va fi lansata la sfarsitul acestui an si cuprinde machete in presa dar si un spot TV. Spotul TV dureaza in jur de 60 de secunde si este printre putinele spoturi de acest fel din Romania.
Spotul TV a fost filmat pe timp de mai multe nopti si a necesitat aparate de efecte speciale: de la instalatii de ploaie, cadre luate din elicopter si efecte pirotehnice pana la folosirea unor lentile anamorfice care sa redea imaginile specifice unui film obisnuit.
Filmarile s-au desfasurat atat in locatii din Bucuresti si Snagov, dar si pe litoralul Marii Negre si pe plaja Vadu. Personajul feminin din spotul TV este din Romania, dar pentru cel masculin la casting au participat actori si din: Grecia, Anglia, Portugalia. Spotul poarta denumirea “Sunrise”.

Prin aceasta noua campanie de comunicare, Romtelecom incearca sa-si intareasca platforma de comunicare si sa intareasca pozitia marcii pe piata. Romtelecom este o companie orientata spre client, si in campania de imagine ce urmeaza sa fie lansata au fost folosite motive functionale si emotionale.

La realizarea acestei campanii au participat, din partea ROMTELECOM: Paul Renaud – General Manager Marketing, Cristina Costachescu – Manager Brand Marketing, iar din partea agentiei Grey Worldwide Romania: Sorin Predescu, Director de creatie si Copywriter, Alina Nicolescu – Art Director, Cristiana Spataru – Client Service Director, Traian Nuta – Brand Development Director, Razvan Medrea – Account Executive si Dan Draghicescu – Senior TV Producer.

Pe plan international un segment considerabil de consumatori renunta la serviciile de telefonie fixa in favoarea celor mobile. In Romania se intampla exact invers. Anul trecut un numar de 22.000 de romani au ales sa apeleze la serviciile de telefonie fixa oferite de una dintre cele aproximativ 40 de astfel de companii. Operatorii de telefonie au castigat cel mai mult din ofertele si tarifele aplicate telefoniei internationale. Piata care detine un procent de 35,5%.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *