Stiri si noutati

CCIRB pune la dispozitia comunitatii de afaceri doua servicii noi

Bucuresti, 08 Iulie 2005 – Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti a lansat joi, 7 iulie 2005, in cadrul evenimetului "@vantaj dublu in afaceri", e-Tranzact si www.sursedefinantare.ro, doua servicii noi, care se adreseaza companiilor interesate de dezvoltarea lor atat prin accesul la fonduri care sa le compleze propria finantare, cat si la servicii electronice care faciliteaza relatia cu clientii.

e-Tranzact este un serviciu unic in Romania, care propune o solutie de plata on-line cu carte de credit sau debit, in conditii de securitate garantata. E-Tranzact permite: trimiterea catre clienti de facturi proforma standardizate, negocierea valorii tranzactiei, plata sumei negociate folosind orice card de debit/credit si monitorizarea tranzactiilor prin generarea de rapoarte periodice.

Serviciul este creat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti in colaborare cu firma americana DotCommerce si este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. Aderarea la e-Tranzact se face prin completarea unui formular de aderare existent on-line la adresa www.dotcommerce.ro/ccirb, incheierea unui contract si plata unei singure taxe de 99,99 USD.

Site-ul www.sursedefinantare.ro este un serviciu adresat firmelor si organizatiilor care sunt interesate sa obtina finantare prin intermediul programelor oferite de institutiile financiare internationale, fonduri de investitii sau banci. Informatiile oferite utilizatorilor site-ului sunt: prezentari detaliate ale programelor de creditare disponibile si a conditiilor de creditare specifice (cuantum-ul finantarii, dobanda, comisioane, garantii perioada de rambursare, documentatia solicitata), prezentari detaliate ale fondurilor nerambursabile care pot fi obtinute in cadrul programelor de finantare europeana (PHARE, ISPA, SAPARD) sau ale agentiilor guvernamentale. Firmele si organizatiile vor avea posibilitatea de a se abona la serviciul eINFO_finatare care transmite ultimele noutati din domeniul programelor de finantare prin intrermediul unei alerte e-mail.

Prin intermediul acestui site utilizatorii vor putea beneficia de asistenta si consultanta pentru identificarea programului potrivit si intocmirea documentatiei necesare obtinerii finantarii; de asemenea vor fi la curent cu ultimele evenimente organizate pe tema acordarii de finantari.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *