Stiri si noutati

Romexterra Bank – serviciu de Internet banking

Romexterra Bank a castigat premiul pentru cel mai promitator serviciu de Internet banking lansat in 2004, acordat solutiei TerraBanking, in cadrul ceremoniei desfasurata pe 31 mai, cu prilejul Conferintei nationale Convergenta sectoarelor IT&C si financiar-bancar”, eveniment organizat de revista e-Finance.

Avand in vedere continua dezvoltare a solutiilor de Internet Banking, am fost fericiti sa aflam de initierea unor premii care sa rasplateasca cele mai bune solutii de pe piata din acest domeniu. Castigarea premiului pentru cel mai promitator serviciu de Internet banking lansat in 2004 a fost o onoare pentru noi, mai ales daca ne gandim ca solutia Terra Banking a fost lansata in noiembrie 2004 si creata in totalitate de specialistii nostri, a declarat Dorel Vlad, sef serviciu Directia IT si Comunicatii Romexterra Bank.

Serviciul Romexterra vine in intampinarea clientilor care doresc acces permanent la informatiile despre conturi si la serviciile bancare. Clientii Romexterra Bank isi vor putea efectua confortabil operatiunile bancare 24 ore pe zi, 7 zile din 7, beneficiind totodata de suport tehnic intre orele 8,00  17,00.

TerraBanking este oferit in doua variante de abonamente: Terra Home pentru clienti persoane fizice si Terra Business pentru clienti persoane juridice.

 In competitia pentru acest premiu, au intrat 13 banci importante. Evaluarea s-a facut pe seama unor criterii strict obiective (serviciile oferite, gradul de securizare, costurile si avantajele clientilor, volumul mediu tranzactionat, numarul de utilizatori) cuprinse intr-o grila care a fost transmisa bancilor care au functional un serviciu de Internet-Banking.

O recunoastere de exceptie a unui produs de exceptie, dezvoltat in-house de catre o echipa de profesionisti care a dorit sa demonstreze ce poate, prin pasiune si multa munca, si ale carei eforturi au fost recunoscute prin decernarea unui premiu binemeritat”, a mai spus Dorel Vlad.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *