Stiri si noutati

19,5 milioane dolari pentru Ultra PRO in al treilea trimestru al acestui an

Ultra PRO a obtinut in al treilea trimestru al acestui an o cifra de afaceri de 19,5 milioane dolari, in crestere cu 29 la suta fata de aceeasi perioada a anului precedent, cand s-a inregistrat 15,1 milioane dolari, informeaza un comunicat al companiei.
In prima jumatate a anul 2005 cifra de afaceri a grupului K Tech – Ultra PRO a fost de 38 milioane dolari, iar pentru intreg anul in curs estimam o cifra de afaceri totala de aproximativ 88 milioane dolari.
"Vanzarile noastre se situeaza constant peste cresterea pietei, iar lucrul acesta reflecta in primul rand atitudinea companiei fata de publicul ei. Atuul nostru cel mai important este construirea unui parteneriat reciproc avantajos intre companie si clienti, un parteneriat bazat pe incredere si servicii de calitate," a declarat Alina Fughina, director general al grupului K Tech – Ultra PRO.
In ultimii doi ani, grupul K Tech – Ultra PRO a extins lantul sau de retail si prezenta in tara. In 2003 au fost deschise 30 de magazine, in 2004 ajungandu-se la 56 de locatii Ultra PRO Computers. In momentul de fata, grupul dispune de 70 de locatii Ultra PRO Computers in toata tara si vizeaza atingerea cifrei de 85 pana la sfarsitul anului.
Grupul K Tech – Ultra PRO este una din cele mai importante prezente de pe piata romaneasca de IT, desfasurand activitati atat in segmentul de retail (prin Ultra PRO Computers) cat si in cel de distributie (prin K Tech Electronics). In 2004 grupul K Tech – Ultra PRO a obtinut o cifra de afaceri de 66,5 milioane dolari, in crestere cu 42,09 la suta comparativ cu anul 2003.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *