Stiri si noutati

A opta serie de cursuri pentru meseria "patiser", la Mehedinti

Tinand cont de numarul mare de cereri depuse la Centrul Judetean de Consultanta Agricola (CJCA) Mehedinti, ca si de dezvoltarea unui numar tot mai mare de centre de patiserie in acest judet, atat in mediul urban, cat si in cel rural, specialistii centrului de consultanta agricola au deschis in data de 3 noiembrie a.c. a opta serie de cursuri pentru meseria de patiser.

Aceste cursuri au menirea de a califica lucratori profesionisti, in vederea obtinerii de produse alimentare de inalt nivel calitativ si nutritiv. De asemenea, se doreste asigurarea unor bagaje de cunostinte necesare practicarii acestei meserii si deschiderea de noi orizonturi in diversificarea activitatilor profitabile in mediul rural.

Ca atare, cursantii vor dobandi cunostinte in aceasta meserie atat prin desfasurarea de ore teoretice, cat si prin munca practica de instruire la diversi agenti economici din judetul Mehedinti.

Durata si programul de studiu se intind pe patru luni, dupa care se va organiza examenul de absolvire si se va elibera certificatul de calificare profesionala.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *