Stiri si noutati

Abonati-va la TAROM si bugetul o sa va zambeasca

Incepand cu data de 1 mai 2004, Compania TAROM lanseaza un nou produs care consta intr-un sistem de abonamente, venind astfel in intampinarea solicitarilor pasagerilor care calatoresc frecvent.

Pentru destinatiile externe, clientii TAROM pot opta pentru una din urmatoarele variante de abonament:

  • achizitionarea unui set de 15 bilete la un tarif exceptional de 425 EUR/bilet* ofera posibilitatea calatoriei, fara restrictii, pe oricare din destinatiile externe operate de TAROM (Paris, Londra, Bruxelles, Madrid, Roma, Munchen, Frankfurt, Milano, Atena, Salonic, Viena, Praga, Budapesta, Larnaca, Istanbul, Copenhaga, Dubai, Amman, Beirut, Cairo, Damasc, Tel Aviv, Chisinau, Varsovia, Moscova si Sofia);
  • achizitionarea unui set de 6 sau 10 bilete la tarife incepand cu 290 EUR/bilet* ofera posibilitatea calatoriei exclusiv pe una dintre destinatiile: Paris, Roma, Milano, Viena, Frankfurt, Munchen.

Pentru destinatii interne – Timisoara, Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Targu Mures, Iasi, Bacau -, clientii TAROM pot calatori indiferent de ruta aleasa, cu numai 135 EUR/bilet*, utilizand un set de 10 bilete (persoane fizice) sau de 15 bilete (persoane juridice) la date de calatorie flexibile, in functie de optiunea aleasa.

Avantajele sistemului de abonamente constau in:

  • valabilitatea de 1 an de la data achizitionarii abonamentului;
  • posibilitatea folosirii biletelor de catre mai multe persoane fizice in cazul abonamentelor achizitionate de catre persoanele juridice;
  • tarifele oferite nu tin cont de sezonalitatea tarifara (vara/iarna);
  • tarifele oferite nu sunt supuse restrictiilor privind durata deplasarii, petrecerii week-end-ului la destinatie;
  • existenta unei flexibilitati maxime in ceea ce priveste rezervarile si conditiile de calatorie;
  • exista posibilitatea combinarii pe oricare zbor/destinatie TAROM.

In vederea achizitionarii acestui produs si pentru alte detalii, puteti contacta agentiile TAROM din Bucuresti, Splaiul Independentei 17, respectiv Str. Buzesti 59-61, precum si agentiile TAROM din tara.

* tariful este dus-intors si nu include taxele de aeroport

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *