Stiri si noutati

Angajatii "American Airlines" se instruiesc on-line cu IBM Lotus LearningSpace

IBM a anuntat recent ca American Airlines, cea mai mare companie aeriana din lume, ofera acum cursuri on-line privind normele de siguranta pentru toti cei 24.000 de insotitori de zbor din intreaga lume, cu platforma software IBM e-learning – IBM Lotus LearningSpace. Insotitorii de zbor se pot conecta la un site Web oriunde s-ar afla pe glob si desavarsi instruirea/perfectionarea lor in etape convenabile de patru pana la sapte minute. Pe langa seturile de instructiuni scurte si usor de inteles, grafica, testele si animatiile incluse in cursurile interactive on-line fac certificarea anuala a cunostintelor referitoare la normele de siguranta eficienta si efectiva pentru insotitorii de zbor ai American Airlines.

Prin capabilitatile de administrare a invatamantului oferite de Lotus LearningSpace – platforma software IBM de furnizare a serviciilor de invatamant electronic, IBM a livrat American Airlines o baza de date centralizata pentru a monitoriza toate activitatile de invatamant. Drept rezultat al colaborarii cu IBM pentru a transforma cursul sau intr-unul cu un format on-line interactiv, administratorii de curs de la American Airlines pot actualiza acum mult mai flexibil programa cursurilor de la an la an si pot oferi la timp insotitorilor de zbor cele mai noi norme de securitate si siguranta. In plus, IBM a ajutat linia aeriana sa reduca timpul de publicare a materialelor legate de siguranta zborurilor, diminuand, de asemenea, si costurile de multiplicare si distribuire a acestor materiale.

"Pachetul complet de servicii pe care IBM il ofera dispune de tehnologia si expertiza de care companiile au nevoie pentru a evalua rezultatul educatiei prin e-learning", a declarat Andy Sadler, director IBM Mindspan Solutions. "Deoarece tot mai multe companii incearca sa se conformeze masurilor de certificare si reglementare ale industriei, in timp ce incearca sa mentina un nivel scazut al cheltuielilor, IBM se asteapta ca multe companii sa urmeze exemplul American Airlines si sa adopte metode din ce in ce mai creative si mai eficiente pentru a-si instrui angajatii".

Despre IBM Mindspan Solutions

IBM, lider mondial in solutii e-learning, pune in valoare tehnologiile e-learning de inalta clasa, expertiza serviciilor si informatia, pentru a ajuta organizatiile sa-si reduca cheltuielile, sa-si imbunatateasca productivitatea si avantajele competitive. Prin oferte personalizate sau generale, IBM furnizeaza solutii e-learning pentru peste 2.000 de organizatii din peste 55 de tari. Au fost vandute peste 3,5 milioane de licente ale platformei tehnologice pentru instruire – Lotus LearningSpace. IBM Mindspan Solutions joaca un rol-cheie pentru noua initiativa IBM Dynamic Workplace. Pentru mai multe informatii vizitati http:// www.ibm.com/mindspan.

Despre IBM Lotus Software

Software-ul Lotus de la IBM stabileste standardele pentru software-ul inovativ si serviciile ce reflecta reprezentarea unica a platformei privind noile modalitati in care persoane singulare si companii de afaceri lucreaza impreuna pentru a obtine succesul. Lotus redefineste conceptul coordonarii afacerii, prin punerea in practica a notiunii de Knowledge Management, e-business si alte metode revolutionare de a conecta idei, specialisti, utilizatori, distribuitori si comunitati in intreaga lume, prin intermediul Internetului. Lotus este distribuit in peste 80 de tari prin vanzari directe si canalele Business Partners. Pentru mai multe detalii, vizitati www.lotus.com.

Despre American Airlines

American Airlines este una dintre cele mai dezvoltate companii de transport din lume. American, impreuna cu transportatorii regionali American Eagle si American Connection, formeaza reteaua American Airlines. Impreuna, deservesc peste 250 de orase in 41 de tari si zone, cu aproximativ 4.400 zboruri zilnice. Flota reunita a retelei numara peste 1.100 aparate de zbor.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *