Stiri si noutati

ANIMMC a selectat Finansbank pentru finantarea IMM-urilor

Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie a selectat Finansbank Romania ca banca finantatoare pentru aplicarea, in 2005, a Programului national multianual pe perioada 2002 – 2005 de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare si retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii, se arata in comunicatul remis miercuri Rompres.

Conform criteriilor de eligibilitate ale ANIMMC, prin Program pot fi finantate numai societati comerciale care isi desfasoara activitatea de cel putin un an in unul din cele 13 sectoare prioritare ale economiei nationale si care solicita finantarea pentru active fixe, brevete si licente, modernizare si retehnologizare.

Prin derularea acestui Program de sustinere a investitiilor realizate de intreprinderile nou infiintate, precum si de intreprinderile mici si mijlocii, Finansbank isi asuma rolul de finantator al IMM-urilor din Romania.

 "Finansbank, impreuna cu ANIMMC, au devenit partenere in derularea unui Program de sustinere a dezvoltarii activitatii intreprinderilor nou-infiintate, micro-intreprinderilor, precum si a intreprinderilor mici si mijloci. Pentru Finansbank acest moment reprezinta un nou pas in procesul de consolidare a rolului sau de finantator al IMM-urilor din Romania", a declarat Tamer Ozatakul, presedintele Finansbank Romania.

Prin intermediul acestui Program, beneficiarii declarati eligibili de catre ANIMMC si Finansbank isi vor putea finanta proiecte de investitie pe maximum 5 ani, evaluarea dosarelor fiind facuta pe principiul " primul venit, primul servit".

Programul are ca data limita de aprobare a cererilor de finantare ziua de 9 decembrie 2005.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *