Stiri si noutati

AVAS a inregistrat compania Dansan Steel ca posibil cumparator al societatii Laminorul SA Braila

Compania Dansan Steel A/S din Danemarca a depus oferta de achizitionare a pachetului de 68,31 la suta din actiunile SC Laminorul SA Braila, la termenul limita pentru depunerea ofertelor finale de preluare, informeaza un comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului .
Laminorul este o societate comerciala mare, cu un capital social de 29,5 milioane RON, al carei obiect principal de activitate este productia de materiale feroase primare si semifabricate.
La procesul de privatizare pot participa numai investitorii care, in mod direct, sau prin intermediul societatilor la care sunt actionari/asociati majoritari, nu au inrautatit in mod vadit situatia economico-financiara a unor societati comerciale, privatizate anterior, ca urmare a neindeplinirii sau indeplinirii cu intarziere a obligatiilor asumate prin contractele de vanzare-cumparare de actiuni incheiate cu FPS si /sau APAPS/AVAS.
Societatea Laminorul a mai fost scoasa la privatizare de trei ori doar in anul 2005, fara ca vreun investitor sa depuna o oferta valabila

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *