Stiri si noutati

AVAS scoate la licitatie fabrica de bere Haber Hateg

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) lanseaza la vanzare, luni, 3 octombrie, prin licitatie cu strigare, un numar de 11.468.596 actiuni, reprezentand 51,71 la suta din capitalul social al SC Haber SA Hateg.
Potrivit AVAS, pentru participarea la licitatia cu strigare, ofertantii vor depune documentele de participare, la sediul AVAS, cu cel putin o zi lucratoare inainte de data fixata pentru inceperea licitatiei, respectiv in data de 19 octombrie 2005, ora 12:00. Licitatia cu strigare va avea loc la data de 20 octombrie 2005, ora 12:00, la sediul Autoritatii.
In plicul sigilat, care contine documentele de participare, ofertantii vor prezenta o declaratie pe proprie raspundere, autentificata, in care sa se specifice toti principalii furnizori de resurse energetice si apa ai ofertantului si din care sa rezulte ca nu beneficiaza de inlesniri la plata obligatiilor catre furnizorii de resurse energetice si apa conform dispozitiilor O.U.G. nr. 57/2002. Aceasta este conditie de excludere in cazul in care ofertantul beneficiaza de facilitati sau esalonari la plata datoriilor catre principalii furnizori de resurse energetice si apa.
Haber Hateg este o societate comerciala mare, cu un capital social de 7.984.549,8 RON, specializata in fabricarea berii. AVAS detine 51,71 la suta din capitalul social, restul fiind in posesia altor actionari.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *