Stiri si noutati

AVAS vinde actiunile detinute la societatea Rulmentul Brasov

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului /AVAS/ ofera la vanzare prin negociere pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile, pachetul de actiuni detinut la societatea Rulmentul Brasov, informeaza AVAS.

Rulmentul Brasov are ca obiect principal de activitate fabricarea lagarelor, angrenajelor si organelor mecanice de transmisie.

AVAS este actionarul majoritar al societatii, cu o participatie de 76,15 milioane actiuni, reprezentand 50,8924 la suta din capitalul social.

Restul actiunilor se afla in posesia unor persoane fizice – 39,0774 la suta din capitalul social si persoane juridice – 10,0302 la suta. Valoarea nominala a unei actiuni Rulmentul Brasov este de 2.290 ROL/0,229 RON.

Dosarul de prezentare al societatii comerciale poate fi procurat zilnic, incepand cu data de 4 august, de la Directia Privatizare – AVAS, iar informatii suplimentare in vederea intocmirii ofertei de cumparare sunt disponibile in cadrul Camerei de Date organizata la sediul societatii Rulmentul Brasov, in perioada 4-26 august, pe baza unei taxe de acces direct.

La negociere vor putea participa numai ofertantii care prezinta dovada indeplinirii cumulative a urmatoarelor criterii de precalificare – au o experienta de minim cinci ani in domeniul producerii si/sau comercializarii de rulmenti, in mod direct sau prin intermediul societatilor la care sunt actionari/asociati majoritari nu au inrautatit in mod vadit situatia economico-financiara a unor societati comerciale, privatizate anterior, ca urmare a neindeplinirii sau indeplinirii cu intarziere a obligatiilor asumate prin contractele de vanzare – cumparare de actiuni incheiate cu FPS si /sau APAPS/AVAS.

Potentialii cumparatori vor depune ofertele finale pana la data limita de 5 septembrie 2005, ora 11.00, la Directia Privatizare din cadrul AVAS. Documentele de precalificare se vor deschide la data de 5 septembrie 2005, ora 13.00, in prezenta tuturor potentialilor cumparatori.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *