Stiri si noutati

Banc Post are 200.000 de clienti pentru serviciile "contul total"

Contul Total este un pachet integrat de servicii, special conceput sa vina in sprijinul clientilor posesori de carduri in lei emise de Banc Post (Ultra, Prospera, Briliant, Millenium sau Taifun) si sa le faciliteze accesul la informatiile bancare.

Plata facturilor de la ATM

Astfel, Contul Total permite plata directa de la ATM-urile bancii a facturilor Orange, Connex, Cosmorom si RomTelecom si a taxelor si impozitelor datorate administratiei publice locale cu care banca a incheiat un contract, in baza sistemului eTax. Utilizatorii Contului Total isi pot alimenta prin intermediul ATM-ului contul curent personal din conturile de card in lei deschise la Banc Post, in vederea efectuarii de plati pentru alte servicii. Tot direct de la ATM-urile bancii se pot efectua transferuri intre conturile de carduri ale aceluiasi titular.

"Descoperit de cont" cat trei salarii

De asemenea, Contul Total ofera posibilitatea obtinerii de informatii financiar-bancare – soldurile conturilor de card si al conturilor curente detinute la Banc Post, dobanzi, curs valutar, reteaua de unitati si de ATM-uri a bancii – prin intermediul telefonului mobil (serviciile SmartTel? SMS, SmartTel? 3G si SmartTel?WAP).

Acelasi pachet de servicii permite persoanelor fizice titulare de carduri de debit Banc Post obtinerea unei descoperiri de cont in valoare de pana la 3 salarii lunare nete. Banc Post emite 7 tipuri de carduri, 4 in sistem VISA si 3 in sistem MasterCard, detinand un numar total de peste 1.200.000 de carduri emise pana in prezent.

Colectare de numerar prin POS-uri

Persoanele juridice, posesoare de carduri de debit in lei Ultra sau Taifun pot beneficia, pe langa serviciile uzuale cuprinse in cadrul pachetului Contul Total, si de facilitatea de colectare a numerarului prin intermediul POS-urilor instalate la sediul unitatilor Banc Post. Aceasta facilitate este destinata companiilor care nu au deschise subconturi colectoare la unitatile teritoriale ale bancii si doresc sa colecteze numerarul de la unitatile lor teritoriale din diferite localitati direct in contul de card.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *