Stiri si noutati

Banc Post isi extinde reteaua teritoriala cu inca doua unitati

Deschiderea acestor noi unitati "se inscrie in politica Banc Post de dezvoltare echilibrata a retelei sale teritoriale, in scopul facilitarii accesului unui numar cat mai mare de clienti la produsele si serviciile bancii", se precizeaza intr-un comunicat al Banc Post primit la redactie.

Pentru persoane fizice si juridice

Noile puncte de lucru pun la dispozitia publicului intreaga gama de operatiuni bancare pentru clienti persoane fizice si juridice: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri de debit si de credit, "mBanking" si "Internet banking", schimb valutar, servicii Western Union, plati de facturi, instrumente de economisire s.a. In plus, punctul de lucru de la Universitate este dotat cu un ATM, iar cel din Crangasi dispune de un terminal POS, la care sunt acceptate toate tipurile de carduri VISA, Maestro si MasterCard cu citire electronica.

Programul de lucru al noilor unitati ale bancii este de luni pana vineri, intre orele 08.30 si 17:00, si sambata, de la 08:30 la 12:00. Banc Post a deschis, de la inceputul acestui an, noi puncte de lucru si in Mangalia, Brasov, Bistrita, Urziceni, Galati, Suceava, precum si in Bucuresti, la Casa Presei Libere, pe Soseaua Colentina si pe Soseaua Chitila, avand, in prezent, 161 de unitati operationale pe intreg teritoriul tarii, din care 56 de sucursale, 61 de agentii si 44 de puncte de lucru.

"Cel mai bun produs bancar"

Numarul cardurilor VISA emise de Banc Post pana in momen-tul de fata a depasit un milion. Banc Post a devenit membru VISA International in februarie 1995, oferind, in prezent, patru tipuri de carduri in sistem VISA. Banca are o retea de 455 ATM -uri si de 1.326 de POS-uri. Potrivit datelor VISA, Banc Post se afla pe locul sapte in Europa Centrala si de Est dupa numarul cardurilor emise.

De asemenea, Banc Post a primit premiul "Cel mai bun produs bancar", acordat pentru cardul virtual Taifun. Acesta este un card de debit, clasic, pentru persoane fizice si juridice, care poate fi utilizat pentru retrageri de numerar sau pentru cumparaturi, in Romania si in strainatate. El este special creat pentru efectuarea cumparaturilor de pe Internet. Pentru acest lucru, banii trebuie transferati din contul cardului Taifun in contul cardului virtual.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *