Stiri si noutati

Banca ?iriac a extins perioada de creditare pentru mai multe tipuri de credite

Banca ?iriac a extins perioada maxima de creditare pentru mai multe tipuri de credite, in saptamana 22 – 26 august.

Potrivit unui comunicat al bancii, Creditul Acasa a fost extins de la 15 la 25 de ani, Creditul Ipotecar, de la 20 la 25 de ani si MultiCredit Extra, de la 15 la 20 de ani.

De asemenea, suma maxima acordata prin MultiCredit Extra a crescut de la 30.000 euro la 50.000 euro. MultiCredit Extra face parte din gama creditelor pentru nevoi personale, este acordat in lei si euro, iar destinatia banilor nu trebuie justificata.

Modificarile au fost operate pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor bancii.

Banca ?iriac dispune de un pachet complet de produse si servicii pentru creditele imobiliare, oricare ar fi solicitarile venite din partea clientului: achizitionarea de terenuri, imobile, construirea unei noi locuinte sau amenajarea si modernizarea celei existente. Pe langa cele doua credite, Creditul Ipotecar si creditul imobiliar Acasa, care permit imprumutarea unei sume de maximum 200.000 euro (sau echivalent lei si dolari) clientii Bancii ?iriac mai pot apela la facilitatile de creditare pentru nevoi personale -MultiCredit, MultiCredit Extra, MultiCredit Plus- cu sume cuprinse intre 500 si 50.000 de euro sau echivalent.

Pentru toate creditele oferite de Banca ?iriac in domeniul imobiliar sau pentru nevoi personale este acceptat si venitul pe familie. De asemenea, pot fi luate in calcul si alte surse de venit in afara de salariului net (venituri din chirii, din dividende si din comisioane de vanzari).

"In cazul constructiei sau achizitiei unei locuinte, clientul este interesat in a beneficia de o perioada de creditare cat mai lunga si o suma cat mai mare, care sa ii permita obtinerea casei dorite, in timp ce pentru modernizarea locuintei sumele solicitate sunt de regula mai mici. De aceea pentru satisfacerea acestor nevoi pot fi folosite produsele din gama MultiCredit- credite pentru nevoi personale- prin care se poate beneficia de sume cuprinse intre 500-si 50.000 de euro (sau echivalent lei) dar pe perioade mai scurte intre un an si 20 de ani. Banca ?iriac a inregistrat anul acesta o evolutie buna pe piata de retail. Volumul in echivalent euro al creditelor de retail a crescut pe primele sapte luni cu 30 la suta", a declarat Catalin Parvu, vicepresedinte al Bancii ?iriac.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *