Stiri si noutati

Banca Transilvania a fost desemnata cea mai dinamica banca in 2005, de grupul Tribuna Economica

Grupul de presa Tribuna Economica a decernat, miercuri, 15 trofee (Laurii Tribunei Economice) unor institutii si societati care activeaza in sistemul financiar romanesc, trofeul pentru cea mai dinamica banca in 2005 fiind oferit Bancii Transilvania Cluj Napoca.
Trofeul pentru o crestere spectaculoasa a valorii unei actiuni in 2005, a fost oferit Societatii de Investitii Financiare SIF Oltenia- Craiova, iar cel pentru sustinerea intereselor agentilor economici cu activitatea de export – Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor (ANEIR).
Trofeul pentru cea mai puternica prezenta a unui investitor strain in Romania a fost decernat companiei Mittal Steel- Galati, iar cel pentru crearea unui mare numar de locuri de munca, Grupului European Drinks- Oradea.
Lafarge Romcim a primit trofeul pentru cea mai mare investitie pe termen lung, iar Carpatex Brasov pentru eforturile de aliniere la standardele europene de performanta.
Societatii Celhart Donaris- Braila i-a fost oferit trofeul pentru implementarea unui sistem integrat de management al mediului si calitatii conform standardelor europene.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *